Palvelut

Palvelumme

Palveluihimme kuuluvat piha- ja kaivuutyöt, teiden talvihoito, maa-aineskuljetukset, teiden rakentaminen ja kunnossapitotyöt.

Toimialaamme sisältyvät lisäksi muun muassa työkoneiden siirrot lavettikuljetuksena.

Meiltä onnistuvat niin omakotitalo- kuin mökkirakentajankin tarvitsemat maansiirtotyöt talonpohjista mökki- ja pihateihin sekä rantojen ruoppaukseen, kunnostukseen ja rakentamiseen.

Toimialuettamme on Joensuu, Eno, Ilomantsi, Kontiolahti, Liperi sekä Kiihtelysvaara. Teemme töitä myös muissa maakunnissa kuin Pohjois-Karjalassa. Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin.

Piha ja Kaivuutyöt

Kalustomme soveltuu erinomaisesti piha-, pohja- ja muihin kaivuutöihin. Kysy tarpeesi mukaan kokonaispakettia kattaen sekä kaivuutyöt, kuljetukset että maa-ainekset. Teemme selkeän tarjouksen ja laskutamme sovitulla tavalla. Töitä olemme valmiita tekemään myös iltaisin ja viikonloppuisin!

  • salaojan kaivuut sekä asennukset, sadevesijärjestelmät
  • talojen pohjankaivuut ja täytöt
  • rantojen ruoppaus,uimarantojen teko
  • pihatyöt

Teiden talvihoito

Talvisin kalustomme on käytössä erilaisiin lumitöihin. Tarjoamme talvikunnossapitoa: hiekoitusta, suolausta, lumenaurausta, kuormausta sekä kuljetusta.

Maa-aines kuljetukset ja noudot

Saat kauttamme maa- ja sepeliaineet perille kuljetettuina tai voit itse noutaa. Tiedämme, mistä tarvitsemasi maa-aines on paras valita.

Mursketta, sepeliä, soraa ja hiekkaa – toimitukset nopeasti perille

Tien rakentaminen ja kunnossapitotyöt

Olemme tien rakentamisen ja kunnossapitotöiden ammattilainen. Teemme tien rakennustöitä, mökkiteitä, sorastuksia, lanauksia ja aurauksia ammattitaitoisesti.

Koneiden siirrot

Suoritamme työkoneiden siirtoja lavettikuljetuksena

Pyydä ilmainen arvio kohteestasi! muista kotitalousvähennys!